47 محصول
مرتب‌سازی:

باریج اسانس

محصولات باریج اسانس برای لاغری | محصولات باریج اسانس برای مو  باریج اسانس چیست | نمایندگی فروش محصولات باریج اسانس | خرید اینترنتی محصولات باریج اسانس | محصولات باریج اسانس | استخدام در شرکت باریج اسانس |


باریج اسانس

باریج اسانس بزرگترین شرکت داروسازی گیاهی ایران است که در شهر زیبای مشهد اردهال کاشان و توسط مرحوم مهندس سیدحسین حجازی بنا شده است.

باریج اسانس هم اکنون با تولید بیش از 200 داروی گیاهی و 100 محصول آرایشی و بهداشتی گیاهی، بخش عمده ای از بازار داروهای گیاهی ایران و کشورهای اطراف را در اختیار دارد.

شرکت داروسازی باریج اسانس تولید کننده دارو و فرآورده‌های آرایشی – بهداشتی و غذائی بر پایه مواد مؤثره گیاهی است که در سال 1371 تأسیس شده و در سال 1374 رسماً محصولات خود را به بازار عرضه نموده است .

شرکت موفق به کسب مجوز دائمی مرکز تحقیق و توسعه باریـج اسـانس به عنوان مرکز تحقیقات گیاهان دارویی باریج اسانس از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1389 گردیده است.

دانلود کاتالوگ محصولات شرکت باریج

شرکت داروسازی باریج اسانس، تولید کننده انواع دارو (انسانی- دامی) و فرآورده های آرایشی- بهداشتی و مکمل غذایی بر پایه ماده مؤثره گیاهی است .

تاریخچه باریج اسانس

مرحوم مهندس حسین حجازی، بنیانگذار شرکت داروسازی باریج‌اسانس، که او را “پدر صنعت اسانس ایران” می دانند، در سال ۱۳۲۴، در خانواده‌ای فرهنگی در شهر برزک در اطراف کاشان، به دنیا آمد. پدر ایشان معلم بود.

اصلیت مهندس حجازی، به روستای استرک کاشان برمی‌گردد.

موسس باریج اسانس ، تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در کاشان گذراند تا این که در سالِ آخر دبیرستان، به دلایل خانوادگی، در تهران و در دبیرستان نظام، به تحصیل پرداخت.

وی فارغ‌التحصیل در رشته مهندسی ماشین‌آلات کشاورزی از دانشگاه بین‌المللی شیراز در سال ۱۳۴۹، دارای گواهینامه طراحی و اجرای آبیاری مدرن از اروپا و پایه گذار و مؤسس شرکت های زیر می باشند :

  • کشت و صنعت گلکاران: تاسیس در سال ۱۳۶۴
  • شرکت تجهیزات و ماشین سازی تقطیران: تاسیس در سال ۱۳۶۹
  • شرکت داروسازی باریج اسانس: تاسیس در سال ۱۳۷۱

مهندس حجازی موسس شرکت باریج اسانس، در سالهای اول انقلاب به عنوان رئیس اداره کشاورزی کاشان انتخاب شدند.

در آن زمان یک کارخانه گلاب و اسانس‌گیری در نزدیکی قمصر کاشان به صورت غیرفعال وجود داشت و جزء اموال اداره کشاورزی محسوب می‌شد که دستگاههای آن قبل از انقلاب از کشور بلغارستان خریداری شده ولی راه‌اندازی نشده بود.

مهندس حجازی تصمیم می گیرد این کارخانه را احیا و راه‌اندازی کند. از آنجایی که ایشان علاقه زیادی به این کار داشتند شروع به مطالعه و تحقیق در مورد اسانسها و روش گلابگیری صنعتی می‌کنند.

جرقه تاسیس کارخانه باریج اسانس

در یکی از این کتابهایی که مطالعه می‌کردند مطلبی را به این مضمون می خوانند که: “ابوعلی‌سینا دانشمندی عرب بوده و برای اولین بار اسانس را کشف کرده و اسم آن را گوهر یا جوهر گذاشته است!”.