روغن ماکادمیا درمانگیاه

(دیدگاه کاربر 1)
ویژگی‌های محصول
  • وزن / حجم:
  • بروشور راهنما: بروشور ندارد
  • فرمت محصول: روغن موضعی
  • نوع ترکیبات: تماما گیاهی

روغن ماکادمیا محصولی کاملا طبیعی بوده که حاوی ویتامین ها و اسید های چرب بوده که از آن می توانید برای تقویت مو، رفع موخوره و وز مو، تقویت ابرو و مژه استفاده کنید.

فروشنده: درمانگیاهویژه

امتیاز: 3.45 از 847
بازگشت

۳۹,۰۰۰ تومان

معرفی محصول

کلمات کلیدی : روغن ماکادمیا برای موخوره | قیمت روغن ماکادمیا | روغن تقویت ابرو و مژه | خرید روغن ماکادمیا اصل | رفع خشکی لب | رفع خشکی و وز مو | خواص روغن ماکادمیا


روغن ماکادمیا درمانگیاه

روغن ماکادمیا از میوه درخت ماکادمیا که بومی منطقه استرالیا است گرفته می شود.

این روغن در برزیل، اندونزی، نیوزلند و آفریقای جنوبی رشد می کند و جزو گران ترین خشکبار جهان است.

از این میوه به صورت آجیل در آنجا استفاده می شود که شبیه فندق می باشد.

روغن آن مایع شفاف و زرد رنگ است که از آن در پخت و پز و همچنین محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود.

این روغن شامل اسیدهای چرب های مفید و همچنین در صد بالایی پتاسیم و پروتئین و ویتامین E بوده که نقش مهمی در سلامت پوست دارند.

ویتامین ای موجود در این روغن سبب افزایش خاصیت آبرسانی و رطوبت رسانی این روغن شده که به راحتی نیز جذب پوست می شود.

این روغن از پوست شما در برابر اشعه های مضر خورشید نیز محافظت می کند و منافذ پوست را بسته و از بروز جوش صورت جلوگیری می کند.

یکی از علت های معروف شدن این روغن خواص روغن ماکادمیا برای مو و ابرو است.

از روغن ماکادمیا می توان به عنوان نرم کننده مو استفاده کرد مخصوصا در افرادی که موهای وز و مجعد دارند استفاده از این روغن توصیه می شود.

این روغن موها را خوش حالت کرده و موخوره مو را از بین برده و در بلند مدت با افزایش رطوبت رسانی به موی سر خشکی آن را از بین می برد.

روغن ماکادمیا به فولیکول های مو نفوذ کرده و اسید های چرب و ویتامین را به موهای شما تزریق می کند.

روغن ماکادمیا همچنین حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است که از مو شما در برابر آلاینده های هوا محافظت می کند.

 

روغن ماکادمیا بیشتر برای چه موهای مناسب است؟

این روغن بیشتر مناسب موهای موج دار و فرفری است زیرا در برابر آسیب های محیط حساس تر بوده و گره خورده می شوند.

شانه کردن و رسیدگی به موهای فرفری سخت بوده بنابراین نیاز به رسیدگی بیشتر دارد.

بدین منظور این روغن با نفوذ به ساقه مو و افزایش نرمی مو سبب رفع وز موها شده و شانه پذیری مو را آسان می کند.

و همچنین حالت زیبایی به موهای شما در مهمانی ها می دهد علاوه بر خواص زیاد آن که این روغن را محبوب افراد با موهای فر کرده است.

روغن ماکادمیا درمانگیاه

روغن ماکادمیا درمانگیاه رفع موخوره و خشکی مو

 



ده خاصیت فوق العاده روغن آرگان



تقویت ساقه مو

اگر ساقه موهای شما آسیب دیده است می توانید از این روغن برای تقویت ساقه مو استفاده کنید.

روغن ماکادمیا به ترمیم و بازسازی موهای شما که در برابر آلودگی هوا، اصطکاک و سایش و اشعه های ماورا بنفش آسیب دیده اند کمک می کند.

 

آبرسانی به پوست و مو

روغن ماکادمیا حاوی ۱۹ درصد اسید پالمیتولئیک است که درصد بالایی نسبت به سایر روغن های گیاهی است.

این روغن به طور طبیعی در بدن وجود دارد اما با بالا رفتن سن مقدار آن بسیار کم می شود و سبب می شود که پوست و مو شادابی خود را از دست بدهد.

موها حالت کدری پیدا می کنند و درخشندگی قبل را ندارند و همچنین ریشه مو ضعیف می شود.

با مصرف روغن حاوی اسید پالمیتولئیک با آبرسانی سریع تر به موها مجدد حالت شادابی موها باز می گردد.

 

آیا از این روغن می توان برای ترک لب استفاده کرد؟

بله؛ روغن ماکادمیا دارای اسید های چرب بوده و استفاده از آن برای کسانی که پوست خشک دارند و مرتب خشکی لب را نیز تجربه می کنند مناسب است.

شما می توانید با استفاده روزانه چند بار از این روغن بر روی لب به تقویت لب ها و از بین بردن ترک لب ها کمک کنید.

 

ترکیبات روغن ماکادمیا درمانگیاه

ویتامین B  و  E و A

می توان گفت که روغن ماکادمیا بمب ویتامین است زیرا دارای بیشتر روغن های مورد نیاز سلامت پوست است.

از آنجایی که ویتامین ها برای پوست بسیار ضروری بوده و کمبود ویتامین ها سبب کدر شدن رنگ پوست و بی حالی و چروک های پوست می شود بهتر است که از روغن هایی که حاوی ویتامین ها می باشد برای تهیه تغذیه پوست استفاده کرد.

روغن ماکادمیا یک روغن تقویتی بسیار مناسب برای پوست می باشد و به دلیل بوی خوشایند آن بسیار حس خوبی در شما ایجاد می کند.

اسید های چرب اشباع نشده

روغن ماکادمیا حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده ای است که در رشد و سلامت موها نقش اصلی را بازی میکنند.

روغن ماکادمیا بیشتر از سه چهارم اسید اولئیک (امگا ۳)، کمی کمتر اسید لینولئیک (امگا ۶) و مقادیر قابل توجهی اسیدهای چرب دیگر را شامل میشود.

اسیدهای چرب در بدن ساخته نمی شود و برای جذب آنها باید از از مواد غذایی و یا محصولات موضعی استفاده کرد که حاوی اسیدهای چرب باشد.

آنتی اکسیدان ها

اسکوالین ماده آنتی اکسیدان طبیعی است که در روغن ماکادمیا موجود است و به کاهش استرس اکسیداتو روی پوست صورت، بدن و پوست سر بسیار کمک می کند. این آنتی اکسیدان مانعِ از دست رفتن رطوبت طبیعی پوست شده و از پیری زودرس جلوگیری میکند.

لسیتین فنول ها و مواد معدنی

 

عوارض جانبی روغن ماکادمیا

مصرف موضعی روغن ماکادمیا عوارض جانبی خاصی ندارد.

بهتر است قبل از استفاده از روغن مقداری از آن را بر روی بازوی خود تست کنید در صورتی که حساسیت نداشتید مصرف آن را ادامه دهید.

در صورت بروز حساسیت پوستی می تواند مصرف آن را قطع کنید و یا آن را با روغن دیگر جایگزین آن کنید.

روغن ماکادمیا درمانگیاه

روغن ماکادمیا درمانگیاه رفع موخوره و خشکی مو و تقویت پوست و ابرو

نحوه استفاده از روغن ماکادمیا درمانگیاه

برای اثر بخشی بهتر و تحریک پروتئین سازی شما می توانید روغن ماکادمیا را با روغن آووکادو مخلوط کرده و روی سر خود ماساژ دهید.

بگذارید که روغن به مدت حداقل 15 دقیقه روی موی شما بماند با تکرار این کار به مدت یک تا دو ماه تقویت موهای شما به خوبی مشهود خواهد بود.

اگر موهای شما خشک و وز است شما می توانید بعد از استحمام نیز از این روغن استفاده کنید.

برای تقویت پوست صورت و همچنین تقویت ابرو می توانید به صورت موضعی دو تا سه بار در روز از این روغن استفاده کنید.



موارد مشابه

روغن آرگان

روغن آرگان نیز یکی از روغن هایی است که از آن می توانید برای تقویت پوست مو و ناخن خود استفاده کنید.

اما یکی از معضلات ما پیدا کردن روغن آرگان اصل است که ما در فروشگاه درمانگیاه این محصول را به شما ارائه می کنیم.

شما می توانید برای اثر بخشی بیشتر روغن ماکادمیا را با روغن آرگان مخلوط کنید و استفاده کنید.

برای خرید اینترنتی این محصول روی لینک زیر کلیک کنید:

روغن آرگان

روغن آرگان سان وی

روغن آرگان سان وی

 

ویژگی های فنی محصول

وزن 50 g
ابعاد 3 × 3 × 6 cm
وزن / حجم

بروشور راهنما

بروشور ندارد

فرمت محصول

روغن موضعی

نوع ترکیبات

تماما گیاهی

1 دیدگاه برای روغن ماکادمیا درمانگیاه

  1. نازنین رادمهر پاسخ

    آیا از روغن ماکادمیا می توان برای تقویت ابرو استفاده کرد؟

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خانه:

درمانگیاه (نمایش صفحه فروشنده)

تلفن:  05138464014

آدرس:  دستغیب 2 پلاک 148 طبقه دوم واحد 4, میدان راهنمایی خیابان دستغیب مشهد, خراسان رضوی, ایران

شناسه محصول: MC-Dg23584