روغن سیاه دانه گیاه اسانس

ویژگی‌های محصول
  • وزن / حجم:
  • بروشور راهنما: بروشور دارد
  • فرمت محصول: روغن موضعی
  • نوع ترکیبات: تماما گیاهی
  • پروانه بهداشتی معتبر: دارد

روغن سیاه دانه گیاه اسانس از عصاره صد درصد خالص سیاه دانه فراهم شده است .این روغن  جهت برطرف کردن  سردرد ، افزایش ادرار، و نیز درمان درد مفاصل و رفع قولنج مفید و موثر می باشد. این فرآورده تاثیر ضد سرفه نیز دارد .

۴۵,۰۰۰ تومان

معرفی محصول

روغن سیاه دانه گیاه اسانس از عصاره صد درصد خالص سیاه دانه فراهم شده است . این روغن  جهت برطرف کردن  سردرد ، افزایش ادرار، و نیز درمان درد مفاصل و رفع قولنج مفید و موثر می باشد. این فرآورده تاثیر ضد سرفه نیز دارد .

نکات مهم روغن سیاه دانه گیاه اسانس

روغن سیاه دانه یکی از مهم ترین محصولاتی می باشد که از سیاه دانه تولید می شود و مزایای زیادی برای بدن دارد. روغن سیاه دانه گیاه اسانس به صورت کاملاً طبیعی و صد درصد خالص تولید می شود و اثر بسیار زیادی  در افزایش ادرار و بهبود سردرد می گذارد.

این محصول به علت داشتن  تاثیر ضد سرفه، به خوبی می تواند  مشکل سرفه های شدید را رفع  کند. این روغن روغن سیاه دانه گیاه اسانس با کیفیت که به روش کلد پرس تولید می شود، مناسب جهت استفاده  خوراکی و موضعی می باشد.

روغن سیاه دانه گیاه اسانس

روغن سیاه دانه گیاه اسانس

ویژگیهای روغن سیاه دانه گیاه اسانس

اثر ادرار آوری مناسب

بهبود قولنج

بهبود سردرد

اثر ضد سرفه عالی

طریقه مصرف روغن سیاه دانه گیاه اسانس

روغن سیاه دانه گیاه اسانس هم به طور موضعی و هم به شکل خوراکی مصرف می شود. جهت مصرف خوراکی از این فرآورده  باید هر روز بین 1 تا 3 قاشق غذاخوری از آن را همراه با سالاد و یا تنهایی مصرف نمایید. جهت مصرف موضعی نیز باید روغن سیاه دانه بین 1 تا 3 بار بر روی ناحیه موردنظرتان بمالید و ماساژ دهید.

تداخلات دارویی و عوارض روغن سیاه دانه گیاه اسانس

تا بحال در اثر مصرف روغن سیاه دانه گیاه اسانس، صرفاً یک مورد حساسیت مشاهده شده است.

به علت تاثیرات کاهش دهنده قند و فشار خون سیاه دانه، در صورتی که به صورت مرتب از داروهای دیابت و فشار خون استفاده می کنید، بهتر است جهت کاهش تداخلات با پزشک مشورت کنید.

اگر از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی و داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنید موضوع را به پزشک یا داروساز اطلاع دهید تا از بروز تداخلات دارویی جلوگیری شود.

مصرف همزمان گیاهان پنجه شیطان، سیر، پسیلیوم، جینکگو، علف چای، جنسینگ و روغن ماهی و فرآورده های حاوی آن ها با روغن سیاه دانه ممکن است باعث تداخل شود.

بهتر از دو هفته قبل از انجام عمل جراحی مصرف این روغن را با مشورت پزشک قطع کنید.

استفاده از روغن سیاه دانه در بارداری

با توجه به اینکه شواهد و مدارک کافی در مورد شرایط منع مصرف روغن سیاه دانه وجود ندارد؛ بهتر است در دوران بارداری و شیردهی مورد استفاده قرار نگیرد.

روغن سیاه دانه گیاه اسانس

خواص سیاه دانه و روغن سیاه دانه

سیاه دانه با نام هایی مانند سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، شونیز، شونوز، کمون هندی، کمون اسود و سیاه تخمه نیز نامیده می شود.

سياه دانه  نوعی دانه با کارایی فراوان می باشد  که منبع آن جنوب غرب آسیا  است و معمولا برای مصرف به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص در تهیه ی ترشیجات استفاده می شود.

سیاه دانه فواید زیادی برای سلامتی بدن انسان دارد. مطالعه کارشناسان علم تغذیه نشان می دهد که ویتامین ها و مواد معدنی که در سیاه دانه وجود دارد، تاثیر بسیاری در درمان سل، دیابت، کم خونی، میگرن و بیماری های قلبی و عروقی می گذارد.

همچنین اسیدهای چرب درون سیاه دانه هم  تاثیر ضد سرطان دارند و جهت حفظ سلامت پوست و مو نیز موثر هستند.

از دیگر مزایای  سیاه دانه برای بدن ، درمان زخم معده، از بین بردن سم در کبد، تنظیم دستگاه گوارش، درمان زگیل (در صورت مصرف جویدنی)، درمان مسمومیت خونی، برطرف کردن یبوست و بهبود سیستم ایمنی بدن می باشد

روغن سیاهدانه جهت درد مفاصل

یکی از مهم ترین کارایی های  روغن سیاه دانه گیاه اسانس تسکین درد مفاصل می باشد. مصرف این روغن به تسکین دردهای موضعی همچون زانو درد و آرتروز کمک می کند.

روغن سیاه دانه گیاه اسانس برای پوست صورت

روغن سياه دانه یکی از کارایی ترین روغن های طبیعی در صنعت آرایشی می باشد و اثر فراوانی در درمان بسیاری از مشکلات پوستی می گذارد. این روغن در برطرف کردن لکه های پوست صورت و بهبود آکنه های صورت کاملاً تاثیرگذار است. این روغن  می تواند  پوست های خشک بسیار نرم کند و همچنین برای درمان زخم های پوستی و خطوط چروک دور دهان و چشم هم مفید است..

روغن سیاه دانه جهت  مو و بهبود سلامت آن

روغن سياه دانه نوعی نرم کننده طبیعی به حساب می آید  که توانایی افزایش نرمی و لطافت موهای زمخت و ضخیم را دارد. استفاده روغن سیاهدانه جهت مو سبب کاهش التهاب پوست سر می شود و از بروزشوره نیز پیشگیری می کند.

خوب است  بدانید که به علت وجود خواص ضد التهابی در روغن سیاه دانه، این روغن در مقابله با ریزش مو به علت التهابات و شپش ها نیز موثر است.

تأثیرات روغن سیاه دانه برای ریش

روغن سیاه دانه یکی ازتاثیرگذارترین روغن های طبیعی و گیاهی جهت تقویت موهای ریش به حساب می آید. بعلاوه  مصرف روغن سیاه دانه خاصیت بسیاری نیز جهت حفظ سلامتی بدن دارد و نیز سبب افزایش نرمی، درخشندگی و زیبایی ریش ها می شود.

روغن سیاه دانه برای لاغری شکم

در سال 2000 میلادی پژوهشگران متوجه اثر شگفت انگیز سیاه دانه در کاهش وزن شدند. علت اثر مثبت روغن سیاه دانه در لاغری، داشتن گروه ویتامین های B در آن است که در افزایش سوخت و سازهای سلولی می باشد.

استفاده روغن سیاه دانه سبب سوختن چربی های سفت و باقی مانده  در بدن از رژیم های قبلی می شود. روغن سیاه دانه در کاهش اشتهای کاذب نیز تاثیر زیادی دارد. اگر میزان کمی از روغن سیاه دانه را قبل از خوردن غذا، مصرف کنید، علاقه کمتری به میل غذای اصلی خواهید داشت

و به همین دلیل کالری کمتری دریافت می کنید و وزن بدنتان به مرورکم می شود.

روغن سیاه دانه گیاه اسانس

روغن سیاه دانه گیاه اسانس

روغن سیاه دانه گیاه اسانس جهت ابرو و بهبود رشد آن

مصرف روغن سیاه دانه جهت ابرو، سبب تقویت رشد موها و افزایش استحکام آن ها در این ناحیه از بدن می گردد. همچنین از ریزش ابرو نیز پیشگیری می کند. اگر قسمتی  از ابرو به هر علتی خالی شود، می توان در آن ناحیه با مالش روغن سیاه دانه، شرایط لازم جهت رشد مجدد موها را فراهم کرد.

ویژگی های فنی محصول

وزن 20 g
وزن / حجم

بروشور راهنما

بروشور دارد

فرمت محصول

روغن موضعی

نوع ترکیبات

تماما گیاهی

پروانه بهداشتی معتبر

دارد

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن سیاه دانه گیاه اسانس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه:

درمانگیاه (نمایش صفحه فروشنده)

تلفن:  05138464014

آدرس:  دستغیب 2 پلاک 148 طبقه دوم واحد 4, میدان راهنمایی خیابان دستغیب مشهد, خراسان رضوی, ایران

شناسه محصول: SGE-41031